FK Group bouwkundige renovatie

Uw partner in brandpreventieve maatregelen & renovaties

Contact Opnemen
  • In-house expertise
  • Scherpe prijzen
  • Vast aanspreekpunt
  • Flexibel

Renovatie

Wilt u uw huis, bedrijfsgebouw over ander pand laten renoveren? Dan bent u bij de FK Group aan het juiste adres! Wij bieden iedere renovatie die maar mogelijk is, op iedere schaal. Dankzij onze eigen specialisten en experts zorgen wij er voor dat al onze renovatie-activiteiten snel en grondig gebeuren, zonder dat het veel overlast zal creëren. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden en opties? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen we samen kijken wat we kunnen realiseren bij uw project.

Hieronder zullen we wat dieper in gaan op de verschillende activiteiten die we uitvoeren. Natuurlijk kunnen we lang niet alle activiteiten behandelen, gezien dit er te veel zijn om op te noemen. Heeft u een klus die niet perfect past in de onderstaande activiteiten? Neem dan gewoon contact met ons op. Grote kans dat wij het alsnog kunnen realiseren.

Contact Opnemen

Bouwen en verbouwen op maat

Wilt u binnenkort iets nieuws laten bouwen of heeft u een huis renovatie in de planning? Dan helpen wij u graag verder met (ver)bouw op maat. Ons proces is eigenlijk heel simpel. We gaan met u in gesprek en kijken op de locatie zelf naar wat er moet gebeuren en wat er vanuit ons geregeld moet worden. Vervolgens komen onze experts langs om zo snel en effectief mogelijk de klus te voltooien, zodat u echt 100% tevreden bent.

Wij zetten graag de extra stap als het gaat om ons werk. Of je nu gaat om een huis renovatie of om een geheel renovatie bedrijf, wij zorgen er voor dat alles strak aangeleverd wordt. Dit houdt dus in dat we graag voldoen aan jouw specifieke vragen en ideeën. Zolang het theoretisch haalbaar is, zullen wij ons best doen om het helemaal te realiseren. Op die manier krijg je dus altijd een verbouwing of nieuwbouw op maat.

Contact Opnemen

Passend advies van experts

Niet iedereen weet even goed wat precies kan en niet kan als het gaat om renovatie projecten. Daarom gaan wij altijd in gesprek met onze klanten om er precies achter te komen wat ze willen. Hebt u een idee in uw hoofd hoe u een renovatie wilt zien, maar weet u niet of bepaalde elementen mogelijk zijn? Dan geven wij u hier graag advies over. Onze experts weten als geen ander hoe en wat er precies gebeuren moet, en lopen u graag door het hele proces.

Wij kopen ook materialen in!

Beschikt u niet over de materialen die nodig zijn voor de huis renovatie of bedrijfsrenovatie? Dan kunnen wij dit ook voor u regelen. Dankzij onze nauwe contacten met leveranciers wij bijna alle producten tegen hele lage prijs inkopen. Dat scheelt u veel geld.

De activiteiten van de FK Group

Ongeacht of u nu op zoek bent naar een huis renovatie, of naar een renovatie bedrijf, wij hebben zijn de oplossing voor u. Wij kunnen alles regelen, van het begin tot het einde, zodat u zich kan richten op andere dingen. Wij nemen u dan ook graag het zware werk uit handen, letterlijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Sloopwerkzaamheden

Of het nu een muurtje is dat verwijderd moet worden of een hele schuur die tegen de vlakte moet, wij kunnen dit voor u regelen. Heeft u de juiste instrumenten voor de afvoer van puin al in plaats? Perfect. Heeft u dat niet? Dan kunnen wij dit ook voor u regelen. Bij ons is de klant koning, en werken we graag samen met u om de juiste oplossing te vinden die past in uw schema.

Water- en gasleidingen

Het leggen of veranderen van water- en gasleidingen vraagt om zekere expertise. Ons personeel is niet alleen getraind in de omgang hiervan, ze hebben er ook veel ervaring mee. We gaan dan ook secuur te werk en voldoen altijd aan de wettelijk gestelde normen. Het maakt niet uit of het nu een renovatie huis of een renovatie bedrijf is, wij denken graag een stapje verder. Heeft u bepaalde wensen op dit gebied, dan zullen we hier rekening mee houden.

Metal studs en gipswanden

Plaatsen en uitlijnen van metal studs en gipswanden behoort ook tot onze activiteiten. Deze producten zijn uitermate geschikt voor het plaatsen van bijvoorbeeld een nieuwe binnenmuur. Wij lijnen ze netjes uit en plaatsen ze op de juiste manier, waardoor alles strak en correct opgeleverd zal worden.

Tegelen

Tegels leggen is een vak apart. Daarom heeft FK Group echte tegelzetters. Van keukenvloeren tot badkamer muren, wij kunnen het strak uitmeten en leggen. Overleg met ons welke visie je hebt, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Denk hierbij aan de voegbreedte, het type tegels en het motief dat je graag wilt hebben.

Verf- en schilderwerk

Moet er iets geschilderd worden in of buiten het huis/bedrijf? Wij hebben de materialen en installaties om dit op een snelle en professionele manier te volbrengen. Ons schilderwerk wordt uitgevoerd door medewerkers van ons team die echt verstand hebben van schilderen. Hierdoor zal u zo min mogelijk overlast ondervinden gedurende het hele schilderproces.

Kozijnen plaatsen

Eén van de activiteiten die wij ook doen is het plaatsen van kozijnen. Wij kunnen niet alleen nieuwe kozijnen plaatsen bij nieuwbouw, we kunnen ook nieuwe kozijnen plaatsen in renovatieprojecten. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van kunststof kozijnen in huizen waar voorheen houten kozijnen werden gebruikt.

Badkamer en toiletten plaatsen

Het aanleggen van een badkamer of toilet is niet altijd even makkelijk. Er moet rekening worden gehouden met verschillende factoren. Daarom willen wij dit graag voor u doen. Niet alleen zorgen wij er voor dat alles perfect werkend wordt opgeleverd, we kunnen iedere stijl aanleveren, van tegelwerk tot toiletpot of badkuip. Wij gaan voorafgaand aan de renovatie/plaatsing van de badkamer of het toilet graag met u in gesprek over de stijl die gerealiseerd moet worden. Hierbij kan je de exacte materialen zelf aanleveren, of u kunt rond zoeken wat u leuk vindt dan regelen wij de rest.

Projecten

Een greep uit onze opgeleverde projecten

Realisatie uitbouw

Amsterdam

Badkamer renovatie

Den Haag

Traprenovatie

Nijmegen

Gratis offerte

Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies

Contact opnemen

Brandpreventieve maatregelen & renovaties.
© 2020 FK Group Algemene voorwaarden