FK Group

Uw partner in brandpreventieve maatregelen & renovaties

Contact Opnemen

FK Group

De FK Group is ooit begonnen als 'FK Brandpreventie'. Zoals de naam al doet vermoeden zijn wij van origine een bedrijf dat gefocust is op advies op het gebied van brandpreventie en de producten hierom heen. Het aantal opdrachten bleef gestaag stijgen en werden ook steeds groter. Om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen hebben we ons team ook uitgebreid.

Uit de opdrachten die binnenkwamen is gebleken dat opdrachtgevers graag één adres willen hebben waar ze alles kunnen regelen. Voorheen moesten er verschillende bedrijven worden ingeschakeld voor één klus, wat onhandig en inefficiënt was voor alle partijen. Daarom hebben we meer talent in dienst genomen dat zich specialiseert in de verbouwing en installatie kant van zaken.

Doordat de expertise in ons team dermate is gegroeid zijn we ook in staat om gehele renovaties te doen, al dan niet met brandveiligheidsmaatregelen en producten. Tegenwoordig kunnen we alles realiseren, van tegels leggen tot het brandveilig maken van gehele bedrijfsgebouwen. Om ons beter aan te laten sluiten bij deze nieuwe alomvattende visie hebben wij gekozen voor een naamsverandering. FK Brandpreventie staat dan nu ook bekend als de FK Group, om te reflecteren dat wij een divers aanbod aan services hebben.

Onze werkwijze

Wij vinden het belangrijk dat iedere klant en opdrachtgever 100% tevreden is met het resultaat. Dit geldt zowel voor brandveiligheid als voor renovatie. De aloude uitspraak 'de klant is koning' klinkt misschien een beetje cliché, maar het vormt de core van onze business. Wij maken dan ook graag de extra stap om er voor te zorgen dat u echt tevreden bent. Dit begint al tijdens onze consultatie. Wij gaan eerst goed met u in gesprek om er achter te komen wat u precies wilt hebben, met wat voor een tijdschema u werkt en wat er allemaal geregeld moet worden. Vervolgens kunnen wij een compleet plan opstellen en dit realiseren met de juiste professionals. Wilt u bijvoorbeeld een specifieke uitstraling in uw badkamer hebben, maar heeft u de benodigde materialen niet? Geen probleem, wij kopen dit graag voor u in. Dit is één van de voorbeelden hoe wij graag dat beetje extra doen.

Contact Opnemen

Onze certificaten

Het is natuurlijk essentieel dat vakmannen beschikken over de juiste papieren. Daarom is al ons personeel VCA gecertificeerd. Hiermee kunnen we garanderen dat ons team kan voldoen aan de hoogste eisen. En dat is wel zo'n prettige gedachten als het gaat om iets belangrijks zoals een renovatie of de installatie van brandveiligheidsmaatregelen.

Heeft u vragen voor ons?

Heeft u vragen voor ons over bijvoorbeeld onze werkwijze of over ons als bedrijf zelf? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder en proberen zo snel mogelijk u te voorzien van het juiste antwoord.

Projecten

Een greep uit onze opgeleverde projecten

Brandkleppen brandwerend bekleed

Hoogvliet

Realisatie uitbouw

Amsterdam

Traprenovatie

Nijmegen

Neem contact op

Is uw pand brandveilig genoeg?

Contact opnemen

Brandpreventieve maatregelen & renovaties.
© 2020 FK Group Algemene voorwaarden